top of page
IMG_3205-min.jpg

Restaurant Medieval Unglerus

Bucură-te de o experiență culinară unică!

Restaurant tradițional românesc în județul Sibiu
# papanași, sarmale, mici, platouri, ciorbe și multe altele

MENIU A LA CARTE 2024 1.jpg
MENIU A LA CARTE 2024 2.jpg

Prin arhitectura si atmosfera sa, Restaurantul Medieval Unglerus va provoaca sa faceti o calatorie in trecut, in vremurile medievale. Restaurantul este situat intr-una din cele mai reprezentative cladiri ale satului, construita in jurul anilor 1700 si este situat exact la intrarea principala a Bisericii Fortificate, avand o mare deschidere la piața principala a comunei Biertan. Cladirea este integrata in ansamblul arhitectural al cetatii.      

In curtea interioara si zonele exterioare sunt amenajate pe timpul verii 3 terase private (aprox.100 locuri).

 

Aici oaspetii noștri pot admira bastioanele vechi de 500 de ani sau dealurile impadurite.      

      Cladirea a fost renovata pe baza unei vechi picturi gasite in tezaurul bisericii fortificate si a fost transformata intr-un restaurant medieval cu scaune mari, cu spatar din lemn si piele. Pe pereti puteti admira tablouri uriase cu scene medievale, cavaleri si domnite insa puteti gasi si sulițe, scuturi și multe alte decorațiuni medievale, toate creând o atmosferă confortabilă și elegantă.

Restaurantul poate gazdui în mod regulat pana la 85 de persoane, dar pentru evenimente speciale numărul poate fi extins pana la 104 de persoane.       

Specificul restaurantului este unul traditional romanesc, retetele fiind din zona Transilvaniei si nu numai.​     

Crama noastra este situata la subsolul restaurantului Unglerus. Aici, in acest loc intim si fermecător, organizam degustari de vinuri si te invitam sa degusti unele dintre cele mai bune vinuri tradiționale de pe Valea Tarnavelor si din alte podgorii romanesti bine cunoscute.     

Putem gazdui si grupuri mici, pana la 40 de persoane, pentru pranzuri sau mese private, degustari de vinuri si alte evenimente speciale.

bottom of page