top of page
Playing Tug of War

Tabere de copii în județul Sibiu

Distracție, voie bună, activități în natură

           Taberele de copii sunt activități organizate în afara mediului obișnuit al copiilor, care le oferă oportunități pentru a se distra, a face noi prieteni și a dezvolta noi abilități. Ele pot fi de diferite tipuri, cum ar fi taberele de varî, taberele tematice sau taberele de aventurî.

         Taberele de copii la Biertan, în Complexul Medieval Unglerus, oferă o experiență unică pentru tinerii participanți. Comuna Biertan este un sit istoric remarcabil, care datează din secolul al XV-lea și este un exemplu impresionant de arhitectură medievală transilvană.

 

         Cazarea se face la Pensiunea Unglerus 4*. Capacitatea totală a pensiunii este de 14 camere duble si 2 apartamente. Dispunem de 32 de locuri de cazare în paturile existente, putând suplimenta până la 50 de locuri cu paturi hoteliere. Mesele se vor servi în crama Restaurantului Unglerus, aflat la o distanță de 150m. de pensiune.

         Participanții vor avea ocazia să exploreze acest sit istoric, să afle informații despre istoria și cultura zonei în timp ce se distrează.

         Absolut toate felurile de mâncare sunt proaspete și se pregătesc înainte de servirea acestora. Ne străduim din răsputeri să oferim un meniu cât mai variat, pe gustul copiilor și să nu facem excese la anumite preparate. Mâncarea este foarte gustoasă, întotdeauna proaspată, gătită cu mare grijă de către bucătărestele noastre dedicate.

Este o oportunitate minunată pentru copii sa iși petreacă vacanța într-un mod educativ și amuzant, într-un cadru istoric unic.

TARIF:

de la 250 lei / persoană / noapte cu pensiune completă

        Tariful include:  1 noapte de cazare în cameră dublă sau triplă, mic dejun, prânz, cină, gustare, sală de conferințe și sală de jocuri pentru a vă putea desfășura activitațiile indoor.

Condiții de rezervare:

  • 50% se achită în momentul rezervării

  • 50% se achită cu 7 zile inainte de check-in

         La finalul fiecarei ture (minim 5 nopti), vă oferim GRATUIT focul de tabără!

         Noi vă punem la dispoziție cazarea și mâncarea iar voi trebuie doar să organizați timpul liber al copiilor.

La fiecare 16 copii plătitori, oferim 1 gratuitate.

Nu ezitați să ne contactați pentru a vă rezerva locurile și pentru a vă bucura de această ofertă specială!

bottom of page