top of page
CAMERE, HOL si BAI (10).jpg

Oferta cazare in Transilvania
Ianuarie - Aprilie

Distracție, voie bună, activități în natură

           Vă invităm să vă bucurați de o vacanță minunată în Transilvania, in inima naturii, în lunile de iarnă și primăvară, la Pensiunea Thomas.

 

       Situată într-un peisaj pitoresc și încântător, chiar lângă biserica fortificată, pensiunea noastră oferă o oază de liniște și relaxare pentru toți oaspeții noștri.

Oferta noastră specială este dedicată tuturor celor în căutarea unei escapade memorabile. Vă oferim cazare în camere duble confortabile, pentru care tariful este de doar 260 lei pe noapte, mic dejun inclus. Fie că sunteți în călătorie cu prietenii, familia sau partenerul de viață, veți găsi tot confortul de care aveți nevoie la Pensiunea Thomas.

 

Ce vă așteaptă la Pensiunea Thomas:

  • Camere cu mobilier din fier forjat: Camerele noastre sunt spațioase, curate și decorate cu bun gust, oferind un ambient prietenos și relaxant. Toate camerele sunt dotate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere plăcută.

  • Mic dejun delicios: Pentru a vă începe ziua într-un mod plăcut, vă oferim un mic dejun delicios, bogat și sănătos. Savurați gustări locale și mâncăruri proaspete, pentru a vă energiza pentru activitățile zilei.

  • Liniste: dat fiind faptul că această pensiune dispune de doar 2 camere duble, vă garantăm că o sa aveți parte de câteva zile de liniște și o vedere impresionantă către biserica fortificată.

  •  Activități în aer liber: În apropiere, veți găsi o varietate de activități în aer liber, cum ar fi drumeții montane, ciclism, și posibilitatea de a explora frumusețea peisajului natural.

  • Atmosferă primitoare: Echipa noastră vă va întâmpina cu căldură și ospitalitate, asigurându-se că aveți o experiență de neuitat la Pensiunea Thomas.

    Rezervați-vă acum șederea la Pensiunea Thomas și beneficiați de tariful special de 260 lei pe camera dublă pe noapte, mic dejun inclus. Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să faceți rezervarea cât mai curând posibil.

TARIF:

ianuarie - aprilie

260 lei / camera dubla/ noapte cu mic dejun*

        Tariful include:  

  • 1 noapte de cazare în cameră dublă

  • mic dejun

Condiții de plata:

  • 50% in avans, diferenta la check-in.

Nu ezitați să ne contactați pentru a vă rezerva locurile și pentru a vă bucura de această ofertă specială!

*Tariful de mai sus nu este valabil pentru urmatoarele perioade: 1 Decembrie, Craciun, Revelion, 8 Martie si alte sarbatori legale.

bottom of page