top of page
CAMERE, HOL si BAI (10).jpg

Oferta cazare in Transilvania

Distracție, voie bună, activități în natură

           Vă invităm să vă bucurați de o vacanță minunată în Transilvania, in inima naturii, la una dintre pensiunile noastre.

 

       Situate într-un peisaj pitoresc și încântător, chiar lângă biserica fortificată, pensiunile noastre oferă o oază de liniște și relaxare pentru toți oaspeții noștri.

Oferta noastră specială este dedicată tuturor celor în căutarea unei escapade memorabile. Vă oferim cazare în camere duble confortabile, începând cu 300 lei pe noapte pe cameră dublă cu mic dejun inclus. Fie că sunteți în călătorie cu prietenii, familia sau partenerul de viață, veți găsi tot confortul de care aveți nevoie la pensiunile noastre.

 

Ce vă așteaptă la pensiunile Thomas si Unglerus:

  • Camere cu mobilier din fier forjat: Camerele noastre sunt spațioase, curate și decorate cu bun gust, oferind un ambient prietenos și relaxant. Toate camerele sunt dotate cu facilități moderne pentru a vă asigura o ședere plăcută.

  • Mic dejun delicios: Pentru a vă începe ziua într-un mod plăcut, vă oferim un mic dejun delicios, bogat și sănătos. Savurați gustări locale și mâncăruri proaspete, pentru a vă energiza pentru activitățile zilei.

  • Liniște, curte generoasă, intimitate, o masă de ping-pong la Pensiunea Unglerus. În sezonul cald, curțile noastre dispun de mobilier de gradină cu umbrele.

  •  Activități în aer liber: În apropiere, veți găsi o varietate de activități în aer liber, cum ar fi drumeții montane, ciclism, și posibilitatea de a explora frumusețea peisajului natural.

  • Atmosferă primitoare: Echipa noastră vă va întâmpina cu căldură și ospitalitate, asigurându-se că aveți o experiență de neuitat.

    Rezervați-vă acum șederea la una din cele 2 pensiuni și beneficiați de oferta noastră. Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să faceți rezervarea cât mai curând posibil.

TARIF:

iunie - septembrie

de la 300 lei / camera dublă / noapte cu mic dejun*

        Tariful include:  

  • 1 noapte de cazare în cameră dublă

  • mic dejun

Condiții de plata:

  • 50% in avans, diferenta la check-in.

Nu ezitați să ne contactați pentru a vă rezerva locurile și pentru a vă bucura de această ofertă specială!

*Tariful de mai sus nu este valabil pentru urmatoarele perioade: 1 Decembrie, Craciun, Revelion, Paște, Rusalii, 8 Martie si alte sărbători legale.

bottom of page