top of page
Wedding Toast

Evenimente private în centrul țării

Distracție, voie bună, relaxare

Distracția e specialitatea noastră!

          Fie că e ziua ta de naștere, că sărbătorești încreștinarea unui nou membru al familiei, că dorești să te căsătorești sau că pur și simplu vrei sa faci o petrecere, la noi este locul ideal!

         Iți punem la dispoziție GRATUIT sala de conferințe și curtea generoasă dacă dorești să ai un cadru mai intim, sau dacă dorești ceva mai elegant, rupt din povești cu domnițe și cavaleri, te invităm la restaurantul Medieval Unglerus. 

           La restaurant o să gătim noi pentru tine și invitatii tăi iar la pensiune vă lăsăm să vă pregătiți ceea ce doriți. Dacă nu ai chef să gătești la pensiune, putem veni să vă gătim cu mare drag ceaune de pui/porc/vițel, grătare de toate felurile, proțap de berbecuț/miel/purcel și iți putem face și un foc de tabără de toată minunea!

          Indiferent unde alegi să te distrezi, noi iți stăm la dispoziție și ne dăm tot interesul ca evenimentul tău să fie unul reușit!

          Complexul Medieval Unglerus oferă oportunități unice pentru a organiza evenimente într-un cadru istoric unic.

TARIF:

200 lei / persoană / noapte (inchiriere integrala)

        Tariful include:  1 noapte de cazare în cameră dublă/apartament, mic dejun, sală de conferințe pentru petreceri, sală de jocuri (ping pong, foosball, remmy, etc), loc pentru făcut grătar/ceaun.

Condiții de rezervare:

  • 50% se achită în momentul rezervării

  • diferența se achită la check-in

Nu ezitați să ne contactați pentru a vă rezerva locurile și pentru a vă bucura de această ofertă specială!

bottom of page