top of page
CAMERE, HOL si BAI (1)-min.jpg
CAMERE, HOL si BAI (4).jpg
CAMERE, HOL si BAI (9).jpg

Cameră dublă matrimonială

Priveliște memorabilă, confort garantat

de la 280 lei/noapte

cu mic dejun inclus

Camerele sunt orientate către curtea interioară, astfel incât veți avea parte de liniște și intimitate. Camera dispune de un pat matrimonial cu o dimensiune de 160X200cm, aveți acces la Wi-Fi gratuit, TV prin cablu, birou de lucru, baie cu cadă.

Free Wi-Fi

Baie cu duș

Pat matrimonial

TV prin cablu

Birou de lucru

Mic dejun delicios

Living

Intimitate

Cameră dublă twin

Relaxare și confort

de la 280 lei/noapte

cu mic dejun inclus

Camerele sunt orientate către strada principală, astfel incât aveți parte de priveliște minunată către biserica fortificată. Camera dispune de două paturi twin cu dimensiunile de 90X200cm, aveți acces la Wi-Fi gratuit, TV prin cablu, birou de lucru, baie cu cadă.

Free Wi-Fi

Baie cu cadă

Paturi twin

TV prin cablu

Birou de lucru

Mic dejun delicios

Pensiunea Thomas

Dacă vă doriți o vacanță reusită, Pensiunea Thomas din Biertan, Transilvania este destinația perfecta. Aici, veți găsi liniște, confort, mâncare tradițională și o casă săsească unică ce datează din sec.XVII, renovată complet pentru a vă oferi o experiență autentică. Bucurați-vă de priveliști impresionante, relaxare și oportunitatea de a explora un sat săsesc istoric și o biserică fortificată.

Pensiunea Thomas este o altă casă veche săsească renovată. Arhitecții au muncit din greu pentru a păstra stilul vechi al casei, păstrând podeaua din lemn dur și toti peretii interiori. Ei au impus de asemenea și pentru această pensiune de patru margarete, un concept medieval cu mobilier din fier forjat . Băile au fost dotate cu mobilier in stil vechi.

          O poartă traditională mare oferă acces la o curte interioară de 400 mp, unde oaspeții vor găsi un mic loc de joacă, trambulină pentru copii, mobilier de grădină și umbrele (pe timpul verii).

          Pensiunea este situată vizavi de Restaurantul Medieval Unglerus, cu acces ușor și vizibilitate din piața principală a Biertanului dar și cu o vedere minunată către cetate. Are o pozitie excelentă și este cea mai apropiată pensiune față de restaurant si biserica fortificată.

          Cazarea în pensiunea Thomas 4* se face într-un apartament format din 2 camere duble cu băi proprii (matrimonială și twin) și un living cu o canapea extensibilș (se pot caza 5 persoane în paturile existente cu posibilitatea de a mai adăuga înca 2 paturi suplimentare hoteliere).

Adresa Pensiunii Thomas: Piața 1 Decembrie nr.20, Com. Biertan, jud. Sibiu.

NOTĂ:

Vă rugăm rețineți că apa de la robinet NU este potabilă!

Nu avem minibaruri în camere și nici aer condiționat!

bottom of page