top of page
Painted Easter Eggs
Wedding Toast
Kids Playing Tug of War

Paște în Transilvania

1100 lei
3 nopți cu demipensiune

Paștele petrecut în Transilvania este o sărbătoare plină de emoție. Dacă vrei sa iți petreci aceste sărbători alături de noi, vrem sa îți spunem că avem un super pachet care conține cazare cu demipensiune, prânz tradițional, ouă roșii, drob, fripturi din carne de miel/porc, cozonaci, prăjituri de casă, foc de tabară cu vin fiert, o plimbare cu căruța pe drumuri de țară până în satul vecin și multe altele!

Evenimente private în centrul Transilvaniei

de la 190 lei / persoană

Vrei ca evenimentul tău să fie unul reușit? Ai ajuns unde trebuie!

​Toată echipa Unglerus iți stă la dispoziție pentru a trăi clipe memorabile.

​Indiferent că iți place simplitatea și iți dorești un ceaun, proțap, foc de tabară sau grătare în curtea pensiunii sau că iți dorești ceva mai complex cum ar fi "vânatoare de trufe" prin pădurile Biertanului și apoi gătite de un bucătar specializat, noi te așteptăm cu drag la o întâlnire să punem la punct toate detaliile!

Tabere de copii

de la 230 lei/copil cu pensiune completa

Organizăm tabere, adică iți punem la dispoziție cazarea în pensiunea Unglerus 4* și mesele în crama restaurantului cu acelasi nume.

Meniurile sunt facute impreună cu un nutriționist, astfel încât copilului tău să nu ii lipsească nimic și nici să nu facă excese. Pentru oferte personalizate iți stăm cu drag la dispoziție!

Women Practicing Yoga
SALA CONFERINTE (2).jpg
Fists in Solidarity

Retreat de YOGA

300 lei / persoana cu
pensiune completa

Este locația perfectă pentru întalnirile voastre deoarece ne aflăm în centrul României, în inima Transilvaniei, astfel încât este foarte ușor de ajuns la noi din toate colțurile tării!

Atât curtea generoasă a pensiunii cât și sala de conferințe v-o punem la dispoziție pentru întalnirile și cursurile de YOGA.

Mesele se vor servi în Restaurantului Medieval Unglerus.

Contactează-ne pentru a-ți oferi mai multe detalii.

Conferințe în centrul țării

de la 249 lei / persoana/noapte 

cu demipensiune, sala de conferinte și coffee break

Pensiunea Unglerus dispune de o sală de conferințe amenajată într-o cramă veche cu o capacitate de 50 de locuri. Această sală se poate închiria cu aparatura necesară pe care v-o putem pune la dispoziție. 

 

Vă putem oferi de asemenea coffee break-uri în funcție de preferințele dumneavoastră și pot conține: apă, cafea, ceai, suc natural, fursecuri, patiserie dulce și sarată, fructe, etc.

Team building în centrul țării

de la 219 lei / persoana
cu demipensiune

Pensiunea Unglerus dispune de o sală de o sală cu jocuri (ping-pong, foosball, remy, table, etc.), sală de conferințe (se pot face și petreceri), zonă de barbecue, ceaun, foc de tabără, mobilier de gradină în curtea pensiunii, parcare și multe altele.

Venim în ajutorul vostru cu o mulțime de programe adaptate programului vostru și al numărului de persoane.

bottom of page