top of page
1 IUNIE.jpg
EVENIMENTE PRIVATE.jpg
TABERE COPII.jpg

1 Iunie - ziua copilului
Rusalii
300 lei/persoana
2 nopți cu mic dejun

Rusaliile, cunoscute și sub numele de Pogorârea Sfântului Duh, este o sărbătoare creștină importantă care marchează coborârea Duhului Sfânt asupra discipolilor lui Isus Hristos, la 50 de zile după Paște. Această sărbătoare este celebrată în mod tradițional în a șaptea duminică după Paște și marchează momentul în care credincioșii creștini sărbătoresc venirea și acțiunea Duhului Sfânt în Biserică.

Evenimente private în centrul Transilvaniei

de la 190 lei / persoană

Vrei ca evenimentul tău să fie unul reușit? Ai ajuns unde trebuie!

​Toată echipa Unglerus iți stă la dispoziție pentru a trăi clipe memorabile.

​Indiferent că iți place simplitatea și iți dorești un ceaun, proțap, foc de tabară sau grătare în curtea pensiunii sau că iți dorești ceva mai complex cum ar fi "vânatoare de trufe" prin pădurile Biertanului și apoi gătite de un bucătar specializat, noi te așteptăm cu drag la o întâlnire să punem la punct toate detaliile!

Tabere de copii

de la 240 lei/copil cu pensiune completa

Organizăm tabere, adică iți punem la dispoziție cazarea în pensiunea Unglerus 4* și mesele în crama restaurantului cu acelasi nume.

Meniurile sunt facute impreună cu un nutriționist, astfel încât copilului tău să nu ii lipsească nimic și nici să nu facă excese. Pentru oferte personalizate iți stăm cu drag la dispoziție!

YOGA.jpg
SALA CONFERINTE (2).jpg
TEAMBUILDING.jpg

Retreat de YOGA

330 lei / persoana cu
pensiune completa

Este locația perfectă pentru întalnirile voastre deoarece ne aflăm în centrul României, în inima Transilvaniei, astfel încât este foarte ușor de ajuns la noi din toate colțurile tării!

Atât curtea generoasă a pensiunii cât și sala de conferințe v-o punem la dispoziție pentru întalnirile și cursurile de YOGA.

Mesele se vor servi în Restaurantului Medieval Unglerus.

Contactează-ne pentru a-ți oferi mai multe detalii.

Conferințe în centrul țării

de la 249 lei / persoana/noapte 

cu demipensiune, sala de conferinte și coffee break

Pensiunea Unglerus dispune de o sală de conferințe amenajată într-o cramă veche cu o capacitate de 50 de locuri. Această sală se poate închiria cu aparatura necesară pe care v-o putem pune la dispoziție. 

 

Vă putem oferi de asemenea coffee break-uri în funcție de preferințele dumneavoastră și pot conține: apă, cafea, ceai, suc natural, fursecuri, patiserie dulce și sarată, fructe, etc.

Team building în centrul țării

de la 219 lei / persoana
cu demipensiune

Pensiunea Unglerus dispune de o sală de o sală cu jocuri (ping-pong, foosball, remy, table, etc.), sală de conferințe (se pot face și petreceri), zonă de barbecue, ceaun, foc de tabără, mobilier de gradină în curtea pensiunii, parcare și multe altele.

Venim în ajutorul vostru cu o mulțime de programe adaptate programului vostru și al numărului de persoane.

bottom of page