top of page
IMG_2945.jpg
CAMERE, HOL si BAI (23).jpg
CAMERE, HOL si BAI (19)-min.jpg

Camera dubla matrimoniala

Liniște și intimitate

Camera dubla twin

Relaxare și confort

Apartament

Eleganță și rafinament

Pensiunea Unglerus

Dacă vă doriți să explorați frumusețile și autenticitatea Transilvaniei, să savurați mâncarea tradițională sau să vă bucurați de o oază de liniște și confort, Pensiunea Unglerus este locul perfect pentru voi.
Vă așteptăm cu brațele deschise!

          Pensiunea Unglerus este formată din două dintre cele mai mari case săsești de tip vechi din Biertan (construite in jurul anilor 1800), integrate într-o unitate funcțională după renovarea lor. Pensiunea este situată pe una dintre străzile principale ale satului, la cațiva pași de piața centrală și de Restaurantul Medieval Unglerus. O panoramă uluitoare asupra

întregului sat și a bisericii fortificate este oferită din camerele twin/apartamente și partea de sus a grădinii exterioare.

          Conceptul arhitectural a pastrat atmosfera medievală originală. Cu ajutorul mobilierul din fier forjat realizat chiar în curtea pensiunii de mesteri italieni, a lampilor tradiționale și a oglinzillor, am încercat să păstrăm atmosfera medievală. Camerele somptuoase, pereții groși și podelele din lemn dur, vă invită să calatoriți în timp.

          Pensiunea Unglerus este inconjurată de o terasă spațioasă, un loc perfect pentru relaxare.

          În demisolul primului corp de cladire este organizată o mică recepție, o cameră multifuncțională (dotată cu masă de ping-pong) cu o capacitate de 30 locuri și o mini bucătărie.

          În demisolul celui de-al doilea corp de clădire, dispunem de o sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri ce poate fi închiriată cu toate echipamentele necesare (contra-cost).

          Dealul din spatele pensiunii oferă un decor impresionant: numeroase terase pentru cultivarea viței de vie, case vechi săsești și cetatea care străjuiesc zona; totul pare o poveste veche despre un sat medieval. Tot pe dealul terasat din spatele pensiunii, trece VIA TRANSILVANICA.

Capacitatea totală a pensiunii Unglerus 4* este de 16 camere: 7 camere duble matrimoniale, 7 camere duble twin și 2 apartamente (toate camerele au băi proprii).

Capacitate: 32 de locuri în paturile existente, cu posibilitatea de a mări capacitatea cu paturi suplimentare (până la maximum 50 de persoane).

Vă puteți bucura gratuit de:

  •   WI-FI

  •  parcare

  •  sală de conferințe

  •  masă de ping-pong

  •  șah / remi / table

  •  biciclete Mountain Bike

  •  porți de fotbal / hamace / mobilier de gradină / badminton (disponibile doar vara)

Pensiunea Unglerus se află la o distanță de 200 de metri de Restaurantul Medieval Unglerus și de biserica fortificată.

NOTA:

Vă rugăm retineți că apa de la robinet NU este potabilă, însă, este sigură pentru igiena zilnică! 

La parter lângă recepție avem un dozator cu apă potabilă pe care vă rugăm sa îl folosiți.

Avem minibaruri în unele camere, dar nu în toate.

Camerele nu sunt dotate cu aer condiționat.

În bucătărie aveti pusă la dispoziție o combină frigorifică, care poate fi folosită de către toți oaspeții (în mini bucătăria de lângă sala de jocuri - masa de ping-pong).

bottom of page