TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE a website-ului www.unglerus.com

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.unglerus.com.
Accesand sau utilizand website-ul www.unglerus.com, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de SC BUGNER INVEST S.R.L.

Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului www.unglerus.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.

Continutul site-ului este proprietatea SC BUGNER INVEST S.R.L. si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii. Pentru raportari ale incalcarii dreptului de autor ne puteti scrie la office@biertan.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Obligatiile utilizatorului site-ului www.unglerus.com

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):

 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;

 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;

 • garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.; 

 • nu aveti dreptul sa utilizati site-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;

 • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;

 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.

Utilizatorul site-ului www.unglerus.com nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul site-ului www.unglerus.com nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul site-ului www.unglerus.com nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre SC BUGNER INVEST SRL la adresa office@biertan.ro.

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe site-ul www.unglerus.com

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea SC BUGNER INVEST SRL. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre echipa de vanzari a societatii. 

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de ANULAREA REZERVARII (pct.6) din Contractul de prestari servicii sau puteti accesa site-ul www.unglerus.com sectiunea INFO/Contract. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris BUGNER INVEST SRL despre intentiile dumneavoastra (office@biertan.ro).

Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site (virament, tichete de vacanta/card de vacanta, cash, card) si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul  SC BUGNER INVEST SRL in baza unei facturi fiscale emise de catre societate.

Transfer Bancar / Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la check in.

IBAN: RO62 BACX 0000 0016 4269 1000 – RON - deschis la UNICREDIT BANK SUC. Sibiu

Cod BIC/SWIFT: BACXROBU

Cash sau CARD:

Plata in numerar se poate face doar in RON la punctul de lucru al SC BUGNER INVEST SRL - Piata 1 Decembrie nr.1, Com. Biertan, Jud.Sibiu.

Acceptam plati cu Visa Card si MasterCard.

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere/carduri de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita contravaloarea acesta sau rest in bani. Titularul acestora trebuie sa fie prezent la cazare.

SC BUGNER INVEST SRL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor SC BUGNER INVEST SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Date personale

 • Ce informații colectăm: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, data nasterii, varsta copiilor, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).

 • Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru, e-mail, SMS sau WhatsApp), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.

 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului www.unglerus.com isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:

 • dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;

 • dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);

 • dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);

 • dreptul de a restricționa utilizarea datelor;

 • dreptul de a primi datele într-un format portabil;

 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;

 • dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;

 • dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere.

 prin transmiterea unei cereri catre adresa de e-mail: office@biertan.ro.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC BUGNER INVEST SRL, puteti accesa site-ul www.unglerus.com sectiunea INFO/Politica de confidentialitate.