top of page
Family Cycling in Woods

la 25 km de Medias, 25 km de Sighisoara, 75 km de Sibiu si 335 km de Bucuresti

Tarif: de la 230 lei/copil/zi 
pensiune completa

DISTRACTIE, VOIE BUNA, ACTIVITATI IN NATURA

          Taberele de copii sunt activitati organizate in afara mediului obisnuit al copiilor, care le ofera oportunitati pentru a se distra, a face noi prieteni si a dezvolta noi abilitati. Ele pot fi de diferite tipuri, cum ar fi taberele de vara, taberele tematice sau taberele de aventura.

         Taberele de copii la Biertan, în Complexul Medieval Unglerus, ofera o experienta unica pentru tinerii participanti. Comuna Biertan este un sit istoric remarcabil, care datează din secolul al XV-lea și este un exemplu impresionant de arhitectura medievala transilvana.

 

         Cazarea se face la Pensiunea Unglerus are o 16 camere duble si apartamente, cu o capacitate minima de 32 de locuri si o capacitate maxima de 50 de locuri, iar mesele se vor servi in crama Restaurantului Unglerus, la 150m. distanta de pensiune.

         Participantii vor avea ocazia sa exploreze acest sit istoric si sa invete despre istoria si cultura zonei in timp ce se distreaza.

          Absolut toate felurile de mancare se pregatesc inainte de servirea acestora. Ne straduim din rasputeri sa oferim un meniu cat mai variat, pe gustul copiilor si sa nu facem excese la anumite preparate. Mancarea este foarte gustoasa, intotdeauna proaspata, gatita cu mare grija de catre bucatarestele noastre dedicate.

         Este o oportunitate minunata pentru copii sa isi petreaca vacanta intr-un mod educativ si amuzant, intr-un cadru istoric unic.

        Tariful include: 1 noapte de cazare in camera dubla sau tripla, mic dejun, pranz, cina, gustare, sala de conferinte si sala de jocuri pentru a va putea desfasura activitatiile indoor.

         La finalul fiecarei ture (minim 5 nopti), va oferim GRATUIT un foc de tabara!

         Noi va punem la dispozitie cazarea si mancarea iar voi trebuie doar sa organizati timpul liber al copiilor.

La fiecare 15 copii platitori, va oferim 1 gratuitate.

Tabere de copii in judetul Sibiu

bottom of page