top of page
IMG_20211023_174452.jpg

la 25 km de Medias, 25 km de Sighisoara, 75 km de Sibiu si 335 km de Bucuresti

Tarif: de la 190 lei/persoana

DISTRACTIE, VOIE BUNA, RELAXARE

Distractia e specialitatea noastra!

          Fie ca e ziua ta de nastere, ca sarbatoresti increstinarea unui nou membru al familiei, ca doresti sa te casatoresti sau ca pur si simplu vrei sa faci un chef de chef, la noi este locul ideal!

         Tariful include: 1 noapte de cazare in camera dubla, mic dejun, sala de conferinte pentru petreceri, sala de jocuri, loc pentru facut gratar/ceaun.

         Iti punem la dispozitie GRATUIT sala de conferinte si curtea generoasa daca doresti sa ai un cadru mai intim, sau daca doresti ceva mai elegant, rupt din povesti cu domnite si cavaleri, te invitam la restaurantul Medieval Unglerus. 

           La restaurant o sa gatim noi pentru tine si invitatii tai iar la pensiune va lasam sa va pregatiti ceea ce doriti. Daca nu ai chef sa gatesti la pensiune, putem veni noi acolo si va gatim cu mare drag ceaune de pui/porc/vitel, gratare de toate felurile, protap de berbecut/miel/purcel si iti putem face si un foc de tabara de toata minunea!

          Indiferent unde alegi sa te distrezi, noi iti stam la dispozitie si o sa ne dam tot interesul ca evenimentul tau sa fie unul reusit!

          Complexul Medieval Unglerus ofera oportunitati unice pentru a organiza evenimente intr-un cadru istoric unic.

Evenimente private în centrul țării
Petreceri in aer liber

bottom of page