top of page

Oferte speciale

Sf. Valentin
400 LEI/persoana cu demipensiune

Ziua Sfântului Valentin, cunoscută și sub numele de Ziua Îndrăgostiților, este o sărbătoare celebrată pe 14 februarie în fiecare an.

Este o zi în care oamenii își arată dragostea și afecțiunea unul față de celălalt, de obicei prin schimbul de felicitări, flori și cadouri.

Sărbătoarea poartă numele Sfântului Valentin, un martir creștin care a fost executat pentru că a oficilizat căsătorii în secret în Roma antică într-o perioadă în care căsătoria era interzisă.

Sărbătoarea este celebrată acum în multe țări din întreaga lume.

Sarbatoreste sf. Valentin in inima Transilvaniei, in satul in care a existat 1 singur divort in 300 de ani!

Comuna Biertan, judetul Sibiu.

Love

Paste in Transilvania
1100 LEI/persoana cu demipensiune

Pastele in Transilvania este o sarbatoare plina de emotie. Daca vrei sa iti petreci aceste sarbatori alaturi de noi, vrem sa iti spunem ca avem un super pachet care contine cazare cu demipensiune, pranz traditional, oua rosii, drob, fripturi din carne de miel, cozonaci, prajituri de casa, foc de tabara cu vin fiert, o plimbare cu caruta pe drumuri de tara pana in satul vecin si multe altele!

Painted Easter Eggs

Evenimente private în centrul Transilvaniei
De la 190 LEI/persoana

Vrei ca evenimentul tău să fie unul reușit? Ai ajuns unde trebuie!

Toată echipa Unglerus iți stă la dispoziție pentru a trăi clipe memorabile.

Indiferent că iți place simplitatea și iți dorești un ceaun, proțap, foc de tabară sau grătare în curtea pensiunii sau că iți dorești ceva mai complex cum ar fi "vânatoare de trufe" prin pădurile Biertanului și apoi gătite de un bucătar specializat, noi te așteptăm cu drag la o întâlnire să punem la punct toate detaliile!

Evenimente private in Transilvania

Tabere de copii
de la 230 LEI/copil cu pensiune completa

Organizăm tabere, adică iți punem la dispoziție cazarea în pensiunea Unglerus 4* și mesele în crama restaurantului cu acelasi nume.

Meniurile sunt facute impreună cu un nutriționist, astfel încât copilului tău să nu ii lipsească nimic și nici să nu facă excese. Pentru oferte personalizate iți stăm cu drag la dispoziție!

Tabara de copii

Retreat de YOGA
300 LEI/persoana cu pensiune completa

Este locația perfectă pentru întalnirile voastre deoarece ne aflăm în centrul României, în inima Transilvaniei, astfel încât este foarte ușor de ajuns la noi din toate colțurile tării!

Atât curtea generoasă a pensiunii cât și sala de conferințe v-o punem la dispoziție pentru întalnirile și cursurile de YOGA.

Mesele se vor servi în Restaurantului Medieval Unglerus.

Contactează-ne pentru a-ți oferi mai multe detalii.

Retreat de YOGA

Conferințe în centrul țării
De la 199 LEI/persoana cu demipensiune

Pensiunea Unglerus dispune de o sală de conferințe amenajată într-o cramă veche cu o capacitate de 50 de locuri. Această sală se poate închiria cu aparatura necesară pe care v-o putem pune la dispoziție. 

 

Vă putem oferi de asemenea coffee break-uri în funcție de preferințele dumneavoastră și pot conține: apă, cafea, ceai, suc natural, fursecuri, patiserie dulce și sarată, fructe, etc.

Conferinta in centrul tarii, sala de conferinte

Team building în centrul țării
De la 199 LEI/persoana cu demipensiune

Pensiunea Unglerus dispune de o sală de o sală cu jocuri (ping-pong, foosball, remy, table, etc.

Venim în ajutorul vostru cu o mulțime de programe adaptate programului și a numărului de persoane.

Ofertă programe opționale ->

Go Team
bottom of page