Magic and mistery ...

       Pensiunea Thomas este o altă casa veche renovata. Arhitecții au muncit din greu pentru a păstra vechiul stil al casei, păstrând pardoseala din lemn masiv, ușile din camere și toți pereții interiori. Pentru aceasta pensiune de patru stele ei au impus un concept de stil medieval, mobilier din fier forjat. Băile au fost reamenajate cu mobilier în stil vechi. O poartă tradițională mare oferă acces la o curte interioară de 400 mp unde oaspeții vor găsi, un hambar frumos, tradițional.

      Curtea oferă spațiu intim pentru evenimente private, grătar, etc, sau loc de joacă pentru copii. Pensiunea este situată chiar în fața restaurantului Unglerus, cu acces ușor și vizibil care se face din piața principală a Biertanului și o priveliște minunată spre cetate. Acesta are o poziție excelentă și este cea mai apropiata pensiune din Biertan de Restaurantul Medieval si biserica fortificată.

Pensiunea Thomas poate găzdui în mod regulat până la 6 persoane în apartamentul său de la ultimul etaj. Apartamentul are aproximativ 100 mp și este compus dintr-un living cu o canapea extensibilă, două dormitoare și două băi. Pivnița frumoasă a acestei vechi case săsești oferă o suprafață utilă de aproximativ 75 mp, care poate fi amenajată pentru diferite evenimente care să satisfacă nevoile oaspeților.

Galerie Foto

Film de prezentare

Magic and mistery ...

1 Apartament

Facilitati:

..................................................................................................

  

  • 1 Dormitor cu pat matrimonial

  • 1 Dormitor cu paturi twin

  • 1 Living room cu o canapea extensibila

  • Baie proprie cu cada pentru fiecare dormitor

  • Bancuta

  • Apa calda

  • TV/DVD

  • Wi-Fi  

      Pensiunea Thomas va pune la dispozitie un apartament aflat la mansarda cu o suprafata de aproximativ 100mp. Acest apartament este impartit dupa cum urmeaza: la intrare este un  living room cu o masa si scaune din fier forjat, o canapea extensibila unde pot dormi pana la 2 copii; cele 3 ferestre au vederi catre piata centrala, biserica fortificata si curtea interioara unde este un mic loc de joaca pentru copii si un hambar saxon vechi. Din living room se face accesul spre ambele dormitoare, unul fiind dotat cu un pat matrimonial, celalalt cu doua paturi twin. Fiecare dormitor are o baie proprie cu cada. Detaliile impozante in stil medieval din Pensiunea Unglerus (mobilier din fier forjat si mobilier saxon) le puteti intalni si aici. Aceasta pensiune este ideala pentru 2 familii si pentru familiile cu copii.

© Copyright 2018 Complex Medieval Unglerus | Toate drepturile rezervate.