Live like a lord, eat like a king

       Prin arhitectura și atmosfera sa, Restaurantul Medieval Unglerus vă provoacă să faceți o călătorie în trecut, in vremurile medievale. Restaurantul este situat într-una din cele mai reprezentative clădiri ale satului, plasate exact la intrarea principală a Bisericii Fortificate și are o mare deschidere la piața principală a comunei Biertan. Clădirea este integrată în ansamblul arhitectural al cetății. În trecut, a servit în multe scopuri, inclusiv in închisoare.

      In curtea interioară este amenajată pe timpul verii o terasă privată. Aici oaspeții noștri pot admira bastioanele vechi de 500 de ani. Clădirea a fost renovată pe baza unei vechi picturi găsite în tezaurul bisericii fortificate. Acesta a fost transformat într-un restaurant medieval cu scaune mari, cu spatar din lemn si piele, pe pereti puteti admira tablouri uriașe cu scene medievale, cavaleri si domnite insa puteti gasi si sulițe, scuturi și multe alte decorațiuni medievale, toate creând o atmosferă confortabilă și elegantă. Restaurantul are echipamente moderne și poate găzdui în mod regulat până la 105 de persoane, dar pentru evenimente speciale numărul poate fi extins până la 140 de persoane.

Galerie Foto

Film de prezentare

*Tichetele de vacanta se pot folosi pentru mesele servite in cadrul Restaurantului Medieval Unglerus doar daca sunt insotite de minim de o noapte de cazare!

-     La tichetele de vacanta NU oferim rest in bani! 

-     Rezervarile achitate in avans cu tichete de vacanta sunt 100% NERAMBURSABILE indiferent de motivul anularii sau in caz de neprezentare (banii nu se restituie).

-     In cazul anularii (indiferent de motivul invocat) sau a neprezentarii tichetele NU se restituie!

-     Titularul tichetelor trebuie sa fie prezent la cazare si sa prezinte CI.

-     TICHETELE/VOUCHERELE de vacanta NU sunt transmisibile!

© Copyright 2018 Complex Medieval Unglerus | Toate drepturile rezervate.

PICT0033