Complex Medieval Unglerus

Travel back in time and live like a king ...

      Complexul Medieval Unglerus vă invită să vă bucurați de atmosfera medievala, în peisajul splendid al Biertanului arhaic, una dintre primele așezări germane din Transilvania, prima menționare a numelui său datând din 1283. Ca orice așezare săsească are o organizație urbană; in jurul pietei centrale sunt asezate case acestea fiind vegheate de catre biserica fortificata.

Back in time ...

      Pensiunea Unglerus este formată din două dintre cele mai mari case vechi de tip Saxon vechi din Biertan, integrate într-o singură unitate funcțională după renovare. Pensiunea este situată pe una dintre străzile principale ale satului, nu departe de piața centrală și restaurantul Unglerus. O panoramă uimitoare asupra întregului sat și biserica fortificată este oferită de camerele de la ultimul etaj și din partea de sus a livezii. Conceptul arhitectural a păstrat atmosfera medievală originală. Mobilierul din fier forjat medieval, lămpile tradiționale și oglinzile făcute manual în Italia după designul local medieval, întăresc atmosfera. Camerele confortabile, pereții groși și podelele din lemn masiv readuce senzația istorică vechi.

       La demisolul primei clădiri este organizata ca o mica recepție și o cameră multifunctionala (30 de locuri) cu bucătărie.

       Pensiunea Unglerus are o sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri, care poate fi pusa la dispozitia dumneavoastra cu tot echipamentul necesar. Pensiunea este înconjurată de o terasă spațioasă, un loc perfect pentru relaxare unde se pot organiza gratare, focuri de tabără, spectacole medievale în aer liber sau alte tipuri de divertisment.

      Dealul cu livada din spatele pensiunii va oferă un decor impresionant: numeroase terase pentru viță de vie, case vechi săsești și cetatea care păzeste totul in jurul ei; totul pare desprins ca dintr-o poveste veche despre un sat medieval.

      Vă puteți bucura gratuit de ping-pong, table, șah, rummy, badminton.

      Complexul Medieval Unglerus va oferă cele mai bune condiții de găzduire și va putem pune la dispozitie multe programe opționale.

Mindfulness and relaxation ...

       Pensiunea Thomas este o altă casa veche renovata. Arhitecții au muncit din greu pentru a păstra vechiul stil al casei, păstrând pardoseala din lemn masiv, ușile din camere și toți pereții interiori. Pentru aceasta pensiune de patru stele ei au impus un concept de stil medieval, mobilier din fier forjat. Băile au fost reamenajate cu mobilier în stil vechi. O poartă tradițională mare oferă acces la o curte interioară de 400 mp unde oaspeții vor găsi, un hambar frumos, tradițional.

      Curtea oferă spațiu intim pentru evenimente private, grătar, etc, sau loc de joacă pentru copii. Pensiunea este situată chiar în fața restaurantului Unglerus, cu acces ușor și vizibil care se face din piața principală a Biertanului și o priveliște minunată spre cetate. Acesta are o poziție excelentă și este cea mai apropiata pensiune din Biertan de Restaurantul Medieval si biserica fortificată.

Pensiunea Thomas poate găzdui în mod regulat până la 6 persoane în apartamentul său de la ultimul etaj. Apartamentul are aproximativ 100 mp și este compus dintr-un living cu o canapea extensibilă, două dormitoare și două băi. Pivnița frumoasă a acestei vechi case săsești oferă o suprafață utilă de aproximativ 75 mp, care poate fi amenajată pentru diferite evenimente care să satisfacă nevoile oaspeților.

© Copyright 2018 Complex Medieval Unglerus | Toate drepturile rezervate.