Sigla finala transparenta din negru.png

                 Restaurantul si Pensiunea Unglerus 4* (comuna Biertan, judetul Sibiu (Transilvania)), se afla la o distanta de 25 km de Sighisoara, 75 km de municipiul Sibiu si 335 km de Bucuresti.
Va punem la dispozitie urmatoarele:

 

  • Cazare in pensiunea Unglerus 4* - 14 camere duble (7 matrimoniale, 7 twin) si 2 apartamente (32 locuri in paturile existente) cu posibilitate de a mari capacitatea cu paturi suplimentare pana la 50 de locuri

  • Cazare in pensiunea Thomas 4* - 1 apartament format din 2 camere duble cu bai proprii (matrimoniala si twin) si un living cu o canapea extensibila (5 persoane in paturile existente)

  • Restaurantul Medieval Unglerus - 85 locuri  (in restaurant) + 35 locuri (in crama restaurantului). Pe perioada de vara avem aproximativ 100 de locuri pe cele 3 terase.

                   
            Organizam:

  • mese pentru grupuri, team building-uri, tabere, foc de tabara, cina/pranz in curtea pensiunii la ceaun/barbecue, nunti, botezuri, mese festive, brunch-uri, aniversari, petreceri, degustari de vinuri, spectacole medievale cu domnite si cavaleri, concerte de orga, inchirieri ATV-uri (rezervare cu minim 48 de ore), plimbari cu caruta, inchirieri biciclete, tir cu arcul, paintball, trufiturism, treasure hunt, etc.


Acceptam CARDURI de vacanta!

M_edited_edited.jpg

RESTAURANT

CAMERE, HOL si BAI (19)_edited_edited.jpg

CAMERE

CETATEA_edited.jpg

DESPRE NOI

SALA CONFERINTE (2)_edited_edited.jpg

OFERTE / EVENIMENTE / TABERE

Hiking Boots

ACTIVITATI

Lilies of the Valley

GALERIE

Hotel's Desk

contact

anpc-sal.png
anpc-sol.png